İstatistikler

COVID-19 Bilgilendirme

spot_img

SEDEF HASTALIĞININ TEDAVİSİ

SEDEF HASTALIĞI TEDAVİSİ NASIL YAPILMALI

Sedefin tedavisi zor ancak kesinlikle mümkündür. Tedavi uzun süre alabilir, bazen 6 ay, bazen 2 yıl sürebilir.

III.TEDAVİYİ ZORLAŞTIRAN SEBEPLER

  1. Hastanın yaşına ve cinsiyetine göre
  2. Daha önce nasıl bir tedavi gördüğüne,
  3. Başka bir hastalığın eşlik edip etmediğine,
  4. Hastalığın süresine,
  5. Hastanın beslenme alışkanlığına,
  6. Hastanın daha önce kullandığı ilaçlara (kortizon, antibiyotik, analjezik vs.),
  7. Hastanın geçmişinde travma veya cerrahi müdahale olup olmadığına,
  8. Hastanın diş sağlığına (amalgam, kron vs.),
  9. Hastanın sosyo ekonomik yapısına,
  10. Hastanın doğum şekline (sezeryan vs.) bağlı olarak tedavi süresi değişebilir. Bundan dolayıdırki sedef hastalığının tedavisi zaman alır.

Kliniğimize başvuran hastaların ilk olarak detaylı bir hastalık öyküsü alınır. Fiziki muayenesi yapılır. Daha sonra Biyorezonans test yöntemleriyle hastalığa sebep olan etkenler tespit edilir.Bu uygulamalar her hastaya ve her hastalığa özeldir.

” DOĞRU TESPİT, DOĞRU TEŞHİS DOĞRU TEDAVİYE GÖTÜRÜR”

VI.KLİNİĞİMİZDE YAPILAN BİYOREZONANS TESTLERİ
  1. Kompriensiv test: Genel tarama testidir ve hastanın genel durumu hakkında bilgi verir. Her hastaya uygulanır.
  2. Gıda intolerans testi: En önemli testlerdendir. Hastanın hangi gıdalara allerjisi olduğunu veya intoleransı olduğunu tespit eden testtir.
  3. Allerji profil testi: Hastanın neye karsı allerjisi olduğunu belirleyen testtir. Allerjik hastalarda ve deri hastalıklarında çok belirleyicidir.
  4. Bağırsak flora testi : Bütün hastalıklarda bağırsak florası hastalığın oluşmasında asıl etkendir. Her hastalıkta değerlendirilen testtir.
  5. Ağır metal testi:Vücuttaki ağır metalleri tespit eden testtir. Ağır metaller;
    • Bağırsak florasının bozulmasında etkendir (toksik etki yapar)
    • Hormon salgılayan glandlarda(bezlerde) birikerek, bezlerin işlevini bozarak hastalığa sebep oluşturur.
    • Sinir sistemi , (yağ dokusu) beyin, omirilik, periferik sinir sistemi dokularında birikirek hastalık oluşturur.
  6. Hormon testi: En önemli testlerdendir, hormonlar vücudumuzu idare eden gizli patronlardır. Çoğu hastalıkta azlığı veya çokluğu ile işin içindedir.
  7. Nörotransmitter testi: (Seratonin, histamim, dopamine vs.) Alerjik hastalıklarda(ektopik dermatit, alerji , ürtiker vs), nörolojik hastalıklarda, (parkinson vs.), psikolojik hastalıklarda (şizofren, depresyon, panic atak, anksiyete vs) başağrılarında (migren vs.) kullanılan bir testdir.
  8. Emosyonel test : Bazı hastalıklarda etken olan duygulardır.
  9. Toksin testi : Vücutta herhangi bir yolla bulunan toksinleri bu testle tespit ederiz. Toksinler daha çok solunum yoluyla alınır. (Kimyasal toksinler, radyoaktivite, elektriksel stress vs.)
  10. PH testi : Vücudun pH sını belirleyen testtir, oldukça önemlidir. Vücut normal pH nın dışına çıktığı zaman hastalıklar için zemin oluşur.

Yukarıdaki testlerle hastalık etken ve etkenleri tespit edilir. Elde edilen veriler neticesinde HER HASTAYA ÖZEL tedavi protokolleri oluşturulur.

Bu testlerin yanı sıra kliniğimizde ayrıca ACUGRAPH CİHAZI kullanılarak, hastalar Çin tıbbı açısından değerlendirmektedir. Bu cihaz vücudumuzda bulunan meridyenlerde dolaşan enerjideki eksiklik ve fazlalıkları tespit etmekte ve bunların düzeltilmesine yönelik akupunktur reçeteleri vermektedir.

Sonuçta; Vücut için zararlı olan gıdaların diyetten uzaklaştırılması, vücudun metabolik faliyetlerinin düzeltilmesi ve akupunktur ile vücudun kendi kendini tedavi etme yeteneğinin desteklenmesi ile hastalık tedavi edilmekte ve kesin sonuçlar alınmaktadır.

KLİNİĞİMİZDE TEDAVİ SÜRECİ

Kliniğimize başvuran hastaların ilk olarak detaylı bir hastalık öyküsü alınır. Fiziki muayenesi yapılır. Daha sonra Biyorezonans test yöntemleriyle hastalığa sebep olan etkenler tespit edilir. Bu uygulamalar her hastaya ve her hastalığa özeldir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

spot_img

Egzama Tedavisi

İlginizi Çekebilir